Natuurlijke verzorging met bewezen resultaat

Bewezen werking

Skincalmin is bij de ontwikkeling van de producten uitgebreid getest op diverse paarden en pony’s met zomerkriebels. Inmiddels heeft Skincalmin zich ook reeds jaren bewezen in de praktijk en staat Skincalmin bij vele paardeneigenaren standaard in de kast!

In 2013 hebben we Skincalmin Relief Lotion laten testen op 20 paarden met zomerkriebels. Bij bijna alle paarden nam de jeuk aanzienlijk af of was deze geheel verdwenen. In het voorjaar van 2014 hebben we een grotere test opgezet en 65 mensen gevraagd om Skincalmin Relief Lotion te testen op hun paard of pony. Aan de test hebben paarden van vele verschillende rassen meegedaan van ijslanders, haflingers en shetlanders, tot arabieren en KWPN-ers. De paarden stonden verspreid door heel Nederland. Ook bij deze test waren de testresultaten zeer positief.

DE RESULTATEN

ca. 90% van de paarden heeft aanzienlijk minder jeuk ten opzichte van vorig jaar

ca. 75% van de paarden heeft helemaal of vrijwel geen jeuk meer

een groot deel van de paarden heeft geen eczeemdeken meer nodig

de meeste paarden zijn veel rustiger en minder geïrriteerd

de huid herstelt sneller

haren groeien sneller terug

We streven natuurlijk naar een 100% tevredenheid! Tijdens de test hadden we echter niet bij alle paarden invloed op de diverse factoren zoals weidegang, voeding, beweging etc. Omdat bij zomerkriebels vele factoren meespelen waaronder o.a. voeding is het belangrijk om altijd het gehele plaatje te bekijken. Mocht je Skincalmin bij ons besteld hebben vraag ons dan gerust om een persoonlijk advies. We helpen je graag!

Lees meer over de ervaringen van gebruikers.

Vind je het leuk om ook jouw ervaring met anderen te delen op onze website? Stuur dan een e-mail met een foto van je paard naar [email protected]

Vraag een gratis advies op maat aan!

Ieder paard is uniek en daarom helpen wij jou graag met gratis advies op maat. Heb je vragen over hoe je de Skincalmin producten het beste kunt gebruiken of heb je andere vragen voor ons? Onze experts helpen je graag!