Natuurlijke verzorging met bewezen resultaat

Waar ben je naar op zoek?

Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen / annuleren?

Meestal is dit niet meer mogelijk. Wanneer jouw bestelling nog niet verzonden is, kun je ons wel altijd (zo snel mogelijk) een mailtje sturen om te kijken wat er nog mogelijk is.

Kan ik de bestelling ook ergens afhalen?

Eenmaal verzonden wordt de bestelling aan huis geleverd. De bestelling kan ook worden neergezet, hiervoor kun je een opmerking vermelden bij het plaatsen van jouw bestelling. Op afspraak is het ook mogelijk op te halen bij ons kantoor in Heerhugowaard (Noord-Holland), vermeld dit dan duidelijk bij jouw bestelling.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer je jouw bestelling wilt retourneren, stuur je binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar [email protected]. Uiteraard is het alleen mogelijk gesloten / niet beschadigde producten te retourneren. De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor jouw eigen rekening. Wij zullen het aankoopbedrag plus eventueel betaalde verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen terugstorten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer je op een werkdag voor 15u besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland is het dan meestal de volgende werkdag geleverd. De bestellingen worden op maandag tot en met vrijdag geleverd en je ontvangt een email met track & trace. Voor leveringen naar België en Duitsland kun je het beste rekening houden met 2 à 3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland verzenden wij vanaf 55 euro gratis. Onder de 55 euro in Nederland vragen wij een bijdrage van 2,95 per bestelling. Voor andere landen betaal je een bijdrage per pakket en voor Belgie, Duitsland en Frankrijk is het vanaf 300 kilo gratis levering. Zit je onder dit aantal, dan betaal je de volgende bijdrage per pakket:

België € 4,95 pakket max. 20 kg
België € 5,95 pakket 21 tot 30 kg

Duitsland € 5,95 pakket max. 20 kg
Duitsland € 8,95 pakket 21 tot 30 kg

Frankrijk € 12,95 pakket max. 20 kg
Frankrijk € 14,50 pakket 21 tot 30 kg

Het is dus aan te raden volle pakketten te bestellen (bijvoorbeeld 2 zakken van 14 kg, deze passen in 1 doos).

In welke landen leveren jullie?

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. Andere landen zijn ook mogelijk op verzoek, mail dan naar [email protected]. Vermeld hierbij jouw volledige adres en wat je wilt bestellen, dan kunnen wij nagaan wat de verzendkosten worden.

Ik heb een vraag gestuurd maar heb nog geen reactie ontvangen.

Wij doen ons best jouw vraag dezelfde werkdag nog te beantwoorden. Heb je een voedingsadvies aangevraagd? Dan doen wij ons best het zo snel mogelijk te beantwoorden, maar kan het wat langer duren. Heb je na 5 werkdagen nog geen reactie? Wellicht hebben wij jouw bericht niet goed ontvangen, stuur ons dan nogmaals een e-mail naar [email protected]