Evenementenkalender 2019

Wij zijn met onze stand op onderstaande evenementen aanwezig. Kom jij ons bezoeken?

27 oktober 2019 - Open Dag Academische Rijkunst Nederland

Wil jij graag kennis maken met de Academische Rijkunst of train je reeds volgens de principes van de Academische Rijkunst?! ? Markeer zondag 27 oktober dan in je agenda! ? Op deze dag organiseert de Academische Rijkunst Nederland weer een unieke OPEN DAG vol demo’s en lezingen! (locatie: Lunteren) Een perfecte kans om kennis te maken met, of je verder te verdiepen in de Academische Rijkunst! (Ook super leuk voor ruiters die hier nog onbekend mee zijn ?)
Het Thema van deze dag is “Communicatie” D.m.v. demo’s, workshops en lezingen zullen de trainers je meenemen door verschillende facetten van communicatie, zoals: communicatie vanaf de grond, communicatie vanuit het zadel, lichaamsgebruik, didactiek en nog veel meer!

Vitalbix Paardenvoeding is sponsor van deze unieke dag!
Waarom?? ? Omdat onze missie is: “het welzijn en de gezondheid van paarden verbeteren!”. Dit doen wij met gezonde voeding & advies maar ook een juiste training is natuurlijk essentieel om je paard gezond te houden! Wij ondersteunen daarom organisaties en trainers die “gezond & paardvriendelijk trainen” als missie hebben? ?

Tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.academischerijkunstnederland.nl