Bewezen werking

Skincalmin is uitgebreid getest op diverse paarden en pony's met zomereczeem.

In 2013 hebben we Skincalmin Anti-itch lotion laten testen op een tiental paarden met zomereczeem. Bij bijna alle paarden nam de jeuk aanzienlijk af of was deze geheel verdwenen. In het voorjaar van 2014 hebben we ca. 65 mensen gevraagd om Skincalmin Anti-Itch lotion te testen op hun paard of pony. Aan de test hebben paarden van vele verschillende rassen meegedaan van ijslanders, haflingers en shetlanders, tot arabieren en KWPN-ers. De paarden stonden verspreid door heel Nederland. Ook bij deze test waren de testresultaten zeer positief.

DE RESULTATEN
ca. 89% van de paarden heeft aanzienlijk minder jeuk ten opzicht van vorig jaar

ca. 75% van de paarden heeft helemaal of vrijwel geen jeuk meer

een groot deel van de paarden heeft geen eczeemdeken meer nodig

de meeste paarden zijn veel rustiger en minder geïrriteerd

wondjes herstellen sneller

haren groeien sneller terug

We streven natuurlijk naar een 100% tevredenheid. Tijdens te test hadden we echter niet bij alle paarden invloed op de diverse factoren zoals weidegang, voeding, beweging etc. Omdat bij zomereczeem vele factoren meespelen waaronder o.a. voeding is het belangrijk om altijd het gehele plaatje te bekijken. We zijn ervan overtuigd dat we met het juiste advies nog dichter bij de 100% in de buurt kunnen komen. Mocht je Skincalmin bij ons besteld hebben vraag ons dan gerust om een persoonlijk advies. We helpen je graag!

Lees meer over de ervaringen van gebruikers.

Vind je het leuk om ook jouw ervaring met anderen te delen op onze website stuur dan een e-mail met een foto van je paard naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..