Ingrid

Samora heeft een extreme vorm van zomereczeem. Alles schuurt ze kapot, manen hoofd, oren, staart, haar uier trekt ze met haar tanden helemaal stuk.
 
Ik heb echt alles geprobeerd, speciaal dieet, dekens, smeren, vliegenspray zeg het maar, en sta af en toe met tranen in mijn ogen bij haar als het bloed weer overal vanaf loopt .
 
Vorig jaar mei begonnen met de Skincalmin Anti-Itch Lotion en dit leek vrij goed aan te slaan, wel had ik zelf het idee dat een wat milder jaar was wat eczeem betreft. Haar schuren was een stuk minder.Dit jaar gedacht ik doe het gewoon weer met deken enz. Helaas in april had ze overal open wonden. Hele happen uit de manenekam, de oren helemaal stuk. Haar benen om te huilen.
In mei toch maar weer Skincalmin besteld te einde raad en maar hopen dat het zou werken.
 
Eerst helemaal goed gewassen met de shampoo en daarna ingesmeerd met de lotion. De volgende dag was ze al een stuk rustiger.  Nu smeer ik dagelijks met de lotion en spuit haar 3 daags in de met de spray,
 
En warempel haar benen zijn weer helemaal heel. De manen schuurt ze niet meer. Alleen haar uier blijft een nog was lastig.
 
Ze staat nog wel helemaal ingepakt in dekens. Dit zal wel nooit veranderen, maar ze heeft weer rust en dat is voor ons al geweldig!

Groetjes,

Ingrid